គណៈកម្មការបច្ចេកទេសទី៤ (គប) ផ្នែក ធុញ្ញជាតិ បន្លែ និងផ្លែឈើ

Wed-21-October-2020

កាលពីថ្ងៃទី ២០ ខែតុលា ឆ្នំា២០២០ នៅវិទ្យាស្ថានស្តង់ដារកម្ពុជា គណៈកម្មការបច្ចេកទេសទី៤ (គប) ផ្នែក ធុញ្ញជាតិ បន្លែ និងផ្លែឈើ បានបើកិច្ចប្រជុំរបស់ខ្លួន ដើម្បីពិនិត្យស្តង់ដារអាស៊ានចំនួន ៣ គឺ
១. ស្តង់ដារអាស៊ានសម្រាប់ផ្លែត្រប់
២. ស្តង់ដារអាស៊ានសម្រាប់ផ្លែល្ពៅ
៣. ស្តង់ដារអាស៊ានសម្រាប់ខ្នុរ។
ក្រុមការងារ គប៤ ក៏បានឯកភាព និងបានអនុម័តទទួលស្តង់ដារអាស៊ានទំាង ៣ និងស្នើសុំជូនស្តង់ដារទំាងនេះទៅក្រុមប្រឹក្សាស្តង់ដារជាតិបន្តទៀត ដើម្បីអនុម័តជាស្តង់ដារជាតិ។




អត្ថបទដែលទាក់ទង

[ Fri-23-October-2020 ]
កិច្ចប្រជុំគណកម្មការបច្ចេកទេសទី៦ ផ្នែកផលិតផលអគ្គិសនី និងអេឡិចត្រូនិច ពិនិត្យ ពិភាក្សា និងផ្តល់យោបល់លើស្តង់ដារអន្តរជាតិ IEC ផ្នែកផលិតផលអគ្គិសនី

[ Thu-05-March-2020 ]
នាព្រឹកថ្ងៃទី៥ ខែមិនា ឆ្នាំ២០២០ នៅវិទ្យាស្ថានស្តង់ដារកម្ពុជា នៃក្រសួងឧស្សាហកម្ម និងសិប្បកម្ម មានរៀបចំវគ្គបណ្តុះបណ្តាលស្តីពីអត្ថប្រយោជន៍នៃការចូលរួមអភិវឌ្ឍ និងអនុវត្តស្តង់ដារ

[ Fri-20-December-2019 ]
នាព្រឹកថ្ងៃទី២០ ខែធ្នូ ឆ្នាំ២០១៩ នៅវិទ្យាស្ថានស្តង់ដារកម្ពុជា នៃក្រសួងឧស្សាហកម្ម និងសិប្បកម្ម មានរៀបចំកិច្ចប្រជុំផ្សព្វផ្សាយ អំពីការអនុវត្តនូវការស្នើសុំលិខិតបញ្ជាក់មុខសញ្
ចូលគណនីប្រើប្រាស់
អាគារលេខ៥០៨ ផ្លូវជាតិ២ សង្កាត់ចាក់អង្រែលើ ខ័ណ្ឌមានជ័យ រាជធានីភ្នំពេញ
ទូរស័ព្ទៈ (៨៥៥) ០២៣ ៤២ ៨៧ ៤៥ / ទូរសារៈ (៨៥៥) ០២៣ ៤២ ៨៧ ៤៥
អ៊ីម៉េលៈ camtbt-info@isc.gov.kh / វែបសាយៈ www.isc.gov.kh
©២០១៦​ - រក្សាសិទ្ធិគ្រប់យ៉ាង ដោយ  វិទ្យាស្ថានស្តង់ដារកម្ពុជា.
រចនា និងបង្ហោះដោយ សឺវីងវេប សឹលូសិន.