ឯកសារវីឌីអូ
ថ្ងៃនេះ 0
ម្សិលមិញ 0
ខែនេះ 00000028
សរុប: 00002941
ពត៍មានថ្មីៗ
 បទបង្ហាញស្តីពីការបញ្ជីផលិតផល
 ការណែនាំអំពីប្រព័ន្ធបញ្ជរតែមួយជាតិ
 ប្រកាសស្តីពីការទទួលស្គាល់ស្តង់ដារ និងបទប្បញ្ញត្តិបច្ចេកទេស ផ្នែកយានយន្តរបស់អាមេរិច
 Questionaire-Regulatory Agencies-rev2
 ឯកសារសិក្ខាសាលាប្រជុំផ្សព្វផ្សាយស្តីពីលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិនានានិងការគ្រប់គ្រងសារធាតុគីមី
 ប្រកាសស្តីពីការពន្យាពេលការអនុវត្តប្រកាសលេខ១៥០
 ស្តង់ដារកម្ពុជា CS 093:2012, Rev.1:2018 សម្រាប់សារធាតុបន្ថែមលើម្ហូបអាហារ
 វិសោធនកម្មច្បាប់ស្តីពីស្តង់ដារកម្ពុជា
 សេចក្តីជូនដំណឹងរបស់កម្ពុជាស្តីពីបទបញ្ញត្តបច្ចេកទេសផលិតផលគ្រឿងយន្តចំនួន១៩
 សកម្មភាពការងាររបស់វិទ្យាស្ថានស្តង់ដាកម្ពុជា រយៈពេល៥ឆ្នាំ (២០១៣-២០១៧)
 គោលការណ៍ណែនាំស្តីពីសុខភាព សុវត្ថិភាពការងារ និងបរិស្ថានសម្រាប់ការប្រើប្រាស់ឡជីវឧស្ម័ន
 សេចក្តីជូនដំណឹងដល់សិប្បកម្មដែលមិនបានស្នើសុំចុះបញ្ជីផលិតផល "ចបផ" និងលួចបោះពុម្ភសញ្ញា"ចបផ"
 សេចក្តីជូនដំណឹងដល់សិប្បកម្ម ដែលមិនបានស្នើសុំទិដ្ឋាការចុះបញ្ជីវិញ្ញាបនបត្របញ្ជក់ប្រព័ន្ធគ្រប់គ្រង និងក្រុមហ៊ុនដែលបានក្លែងបន្លំ
ពត៍មាន នឹង ព្រឹត្តិការណ៍

ចេញផ្សាយនា Fri-11-October-2019
នាព្រឹកថ្ងៃទី១១ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៩ នៅវិទ្យាស្ថានស្តង់ដារកម្ពុជា នៃក្រសួងឧស្សាហកម្ម និងសិប្បកម្ម មានរៀបចំកិច្ចសិក្ខាសាលា ផ្សព្វផ្សាយច្បាប់

ចេញផ្សាយនា Thu-10-October-2019
នាព្រឹកថ្ងៃទី១០ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៩ នៅវិទ្យាស្ថានស្តង់ដារកម្ពុជា នៃក្រសួងឧស្សាហកម្ម និងសិប្បកម្ម មានរៀបវគ្គបណ្តុះបណ្តាលស្តីពីស្តង់ដារម្ហូបអាហារ និងការបិទស្លាកសម្រាប់ផលិតផលកសិ ម្ហូបអាហារដែលបានកែច្នៃរួច

ចេញផ្សាយនា Thu-10-October-2019
នាព្រឹកថ្ងៃទី១០ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៩ នៅវិទ្យាស្ថានស្តង់ដារកម្ពុជា នៃក្រសួងឧស្សាហកម្ម និងសិប្បកម្ម មានរៀបចំកិច្ចប្រជុំផ្សព្វផ្សាយ អំពីការអនុវត្តនូវការស្នើសុំលិខិតបញ្ជាក់មុខសញ្ញានិងស្តង់ដារប្រើប្រាស់សារធាតុគីមី សម្រាប់

ចេញផ្សាយនា Mon-16-September-2019
ចាប់ពីថ្ងៃពុធ ទី១១រហូត ដល់ថ្ងៃសុក្រ ទី១៣ ខែកញ្ញា ឆ្នាំ២០១៩  ក្រុមការងារនាយកដ្ឋានព័ត៌មាន នៃវិទ្យាស្ថានស្តង់ដារកម្ពុជា
ចូលគណនីប្រើប្រាស់
អាគារលេខ៥០៨ ផ្លូវជាតិ២ សង្កាត់ចាក់អង្រែលើ ខ័ណ្ឌមានជ័យ រាជធានីភ្នំពេញ
ទូរស័ព្ទៈ (៨៥៥) ០២៣ ៤២ ៨៧ ៤៥ / ទូរសារៈ (៨៥៥) ០២៣ ៤២ ៨៧ ៤៥
អ៊ីម៉េលៈ camtbt-info@isc.gov.kh / វែបសាយៈ www.isc.gov.kh
©២០១៦​ - រក្សាសិទ្ធិគ្រប់យ៉ាង ដោយ  វិទ្យាស្ថានស្តង់ដារកម្ពុជា.
រចនា និងបង្ហោះដោយ សឺវីងវេប សឹលូសិន.